Vårinfo från styrelsen

Bäste medlem!

Som du säkert märkt av så har våren kommit tidigt i år. Det börjar alltså bli dags för planering av vårstädning och hamnfix så att vårt område blir till sin fördel inför kommande säsong. Det är också dags att betala in sin årsavgift och pumpföreningsavgift. En del av oss ska dessutom betala hamnavgiften. Här nedan har ni alla uppgifter som behövs för att göra rätt för sig:

Årsavgift till Samfälligheten

Årsavgiften för 2020 är 3500 kr per fastighet.

Summan betalas in till Bankgiro 283-2319, med namn samt tomtnummer eller fastighetsbeteckning som referens. Sista dag för inbetalning är 30 april.

Årsavgift för båtplatser

Det är även snart dags för ny båtsäsong och så även betalning av avgift för er som har båtplats. Avgiften för 2020 är som tidigare 500 kr per plats. Även denna summa betalas in till Bankgiro 283-2319 med sista inbetalningsdag 30 april. Ange tomtnummer eller fastighetsbeteckning och namn som referens. OBS! Båtplatser som ej betalats senast 30 april uppfattas som uppsagda. Har du önskemål om en plats eller vill säga upp din plats kontakta Marko Sipi på maripasipi@gmail.com

Vårens Städdag på Lybeck

Alla önskas hjärtligt välkomna till städdag lördagen den 25 april kl 9.30 – 13.00. Vi samlas på Björkängen kl 9.30 med ett glatt humör. Det finns en mängd arbetsuppgifter att utföra och ett utmärkt tillfälle att lära känna dina grannar. Festkommittén serverar fika.

Det här inlägget postades i Arbetsdagar, Området. Bokmärk permalänken.