Vårens städdag 2021

STÄDDAG OCH ANNAT

STÄDDAGEN

Vi samlas på Björkängen lördagen den 24/4 kl 09.00 där vi kommer att delas upp i smågrupper för olika uppdrag. På grund av Coronapandemin blir det ingen gemensam fika. Festkommitten kommer däremot att göra mackor som man sedan kan hämta i grupperna när man känner sig sugen. I år tänkte vi också be er att föranmäla om ni kommer att närvara. Det är bra för den som planerar mackor och arbete att veta ungefär hur många som kommer. Naturligtvis är man välkommen att dyka upp även om man inte har föranmält sig.

Anmälan görs till jonas.mollstadius@gmail.com

VALBORG

Det blir inget gemensamt valborgsfirande i år på grund av Coronapandemin. Vi får hoppas på nästa år.

UPPDATERING MOTIONER

På stämman var det ett flertal motioner som lämnades in. Styrelsen kommer att initiera arbete med dessa under året. När det gäller motionen om brevlådorna ber vi alla som vill ha en brevlåda höra av sig till Jonas på jonas.mollstadius@gmail.com. När vi vet hur många som vill ha kvar sin låda kan vi sedan dra igång arbetet med att organisera i adressordning enligt önskemål från vår brevbärare. Rent praktiskt räknar vi med att utföra arbetet under en helg då vi kommer att be alla lämna sina lådor upplåsta. Information om detaljerna kommer längre fram. Även om du inte vill ha någon postlåda ber vi dig kontakta Jonas så vi slipper undra över hur du vill ha det.

När det gäller motionen om fasta städdagar så planerar vi fortsättningsvis att ha vårens städdag helgen före Valborg och höstens städdag tredje helgen i oktober. Boka redan nu in det i era almanackor.

KANOTSTÄLL

Är det några medlemmar i samfälligheten som har intresse av att ha sina kanoter på plats nere vid hamnen? Det finns material för att bygga ett ställ för kanoterna och ni kan i så fall kontakta Jonas Mollstadius eller Joakim Israelsson. Om inget intresse finns kommer vi inte att bygga något kanotställ och det kommer då inte att finnas någon möjlighet att lägga sina kanoter nere vid hamnen.

Det här inlägget postades i Arbetsdagar, Området. Bokmärk permalänken.