STÄDDAG OCH EXTRASTÄMMA HÖSTEN 2021

Välkommen på Lybeck-Kärrbos samfällighets städdag hösten 2021. Vid senaste stämman bestämdes att vi framöver ska ha fasta städdagar och höstens städdag kommer framöver att infalla tredje helgen i oktober, vilket i år innebär lördagen 16/10. (Vårens städdag kommer framöver att bli helgen före Valborg).  Vi samlas kl 0930 på Björkängen och där kommer vi att delas upp i olika arbetsgrupper. Vi kommer i år även att ha en kort extrastämma i samband med städdagen då vi behöver välja nya revisorer och ta pumpföreningens stadgar ytterligare en gång.

Städdagen inleds alltså med extrastämma för samfällighet och pumpförening. Det blir också tillfäll till information från styrelsen om vad som är på gång under hösten.

Kallelse till extrastamma samfalligheten okt 2021[4464]

Kallelse pumpforeningen extrastamma okt 2021[4465]

Stadgar lybeck pumpforeningen[4467]

Vi delar sedan in oss i arbetsgrupper och det kommer också att finnas mackor som man kan ta i grupperna när det känns lämpligt.

För att kunna beräkna hur många mackor som vi ska ordna ber vi dig att anmäla till Jonas Mollstadius senast 3/9 om du kommer med.  Jonas nås på mail jonas.mollstadius@gmail.com

Vi räknar med att hjälpas åt att ta upp bomarna i hamnen i samband med städdagen. För att det ska kunna ske behöver ALLA båtar vara upptagna före städdagen. Om man inte tar upp sin båt till dess så behöver man själv se till att bomarna tas upp innan vintern.

Välkomna, vi ser fram emot en fin höstdag och god uppslutning.

För styrelsen / Kersti

Det här inlägget postades i Arbetsdagar, Möte. Bokmärk permalänken.