Påminnelse-brevlådor

På stämman togs det beslut om att vi skulle ordna våra brevlådor i adressordning. Vår brevbärare har önskat att vi ordnar lådorna i följande ordning:

Lybecks Alväg, Lybecks Björkväg, Lybecks Ekväg, Lybecks Ringväg, Lybecks Skogsväg, Lybecks Stenväg, Lybecks Strandväg, Lybecksvägen med början nerifrån sjön och upp mot stora vägen.

För att kunna genomföra detta behöver alla som vill ha sin brevlåda kvar märka upp den med adress. Det räcker inte med enbart namn, fastighetsbeteckning eller tomtnummer. Detta behöver göras före helgen 3-4/7. Om ni inte får till det med märkningen kan ni kontakta Kersti så hjälper hon till (kersti.sjovall@outlook.com alt tel 0706-804455).

Har man inte märkt upp sin låda tolkar vi det som att man inte är intresserad av att ha den kvar. Föreningen kommer inte att köpa in nya brevlådor utan man får ta sin gamla eller själv ordna med en nyare modell. För att alla ska få plats kommer vi att förlänga raden med ytterligare någon stolpe.

Vi ber dig också att låsa upp din brevlåda till söndagen 4/7 så att vi kommer åt att montera ner den från sin gamla plats och sätta upp den på sin nya. Vill man själv vara med och göra jobbet går det förstås bra. Vi samlas nere vid brevlådorna ca kl 10 på söndagen.

Brevlådor som ingen verkar vara intresserad av samlar vi tillsvidare ihop och förvarar ett tag hos Jonas Mollstadius innan vi gör oss av med dem. Har du några frågor i övrigt går det bra att kontakta vår ordförande Jonas Mollstadius.

 

För styrelsen / Kersti sekr.

Det här inlägget postades i Infrastruktur, Området. Bokmärk permalänken.