Information oktober 2020

I all hast kommer här en del nyttig information:

Som ni säkert har märkt så är det problem med backen Ringvägen 1-8. Vägen är inte tillräckligt dränerad så när skyfallen kommer blir det snabbt gropigt och tvättbrädeskänsla när man kör på vägen. det kräver ett ständigt underhåll som vi helst vill undvika. Det kommer därför att  utföras dräneringsarbeten i backen med start torsdag 15 oktober. Vi räknar med att arbetet ska vara klart lördag 17 oktober, framkomligheten kommer att vara begränsad under dessa dagar och Bengt Eriksson, som utför dräneringsarbetet, kommer att ha kontakt med berörda fastighetsägare.

Sedan är det kanske några av samfällighetens medlemmar som utfört diverse arbeten på området på föreningens uppdrag. Om ni önskar ekonomisk ersättning är det följande som gäller:

Ersättning utgår med 50 kr/timme för arbete som medlemmar utfört på föreningens uppdrag / godkännande. Arbete på städdagar ersätts inte, räknas som ideellt arbete. Om du har anspråk på ekonomisk ersättning ska du kontakta respektive kontaktperson, se vår hemsida.

Så passar vi på att från styrelsen också önska er en fortsatt härlig höst.

/Kersti, sekr.

Det här inlägget postades i Hänt på området, Infrastruktur, Området. Bokmärk permalänken.